Waar Jezus jouw leven voor
eeuwig kan veranderen

Chaba


Het is twaalf jaar geleden dat ik in de wereld carrière probeerde te maken. In die tijd ben ik in veel problemen gekomen. Ik wilde eigenlijk carrière maken in de modewereld, maar zonk weg in alcoholgebruik en het uitgaansleven. Mijn broer kwam vanuit Aruba na mij in Nederland en ik had hem twee jaar niet meer gezien. Hij was verslaafd geraakt aan drugs. Toen hij na die twee jaar bij mij thuis kwam, vertelde hij mij dat hij radicaal veranderd was. Hij gaf mij een casettebandje met een preek en zei dat ik daar naar moest luisteren.

Verder vertelde hij mij dat hij Jezus werkelijk had ontmoet en dat Jezus mij, net als hem, ook zou kunnen bevrijden. Echter, ik wou er niets van weten. Toen ik veertig jaar geworden was, besloot ik naar die casette te luisteren. Toen ik naar de preek op de casette luisterde, besefte ik dat ik bevrijding kon krijgen van mijn alcoholverslaving, maar dat ik daarvoor wel een keus moest maken. Een vrouw uit de kerk van mijn broer zocht mij regelmatig op. Zij bad veel voor mij, want ik was altijd dronken. Ze heeft mij  uitgenodigd om naar een kerkdienst te komen en ik ben de zondag erna gegaan. Toen ik naar de preek luisterde, voelde ik me sterk aangesproken en steeds meer ging ik snakken naar het Woord van God. Na vier keer naar de kerk te zijn gegaan, ben ik tot bekering gekomen.

Sinds die tijd, twaalf jaar geleden, is mijn leven helemaal veranderd. Ik drink niet meer en rook niet meer en ben voor God gaan leven. Ik heb heel veel blijdschap gekregen en nu wil ik graag het Woord delen met andere mensen, zodat ook zij tot bekering komen. Want God kan ook jouw leven drastisch veranderen. Mijn advies voor jou is om Jezus toe te laten in je leven.
 
Groetjes,

Chaba Flamegin - Breinburg