Waar Jezus jouw leven voor
eeuwig kan veranderen

One80 Kids


 

One80 Kids (6 tot 12 jaar)

Kinderen die in de midden- en bovenbouw zitten kunnen iedere zondagochtend terecht in onze One80 Kids groep, om 11 uur. In de kinderkerk zijn alle kinderen welkom van 6 tot 12 jaar. De kinderen krijgen een korte preek, die speciaal is toegespitst op de behoeften van de kinderen.

"Er worden bijbelverhalen behandeld, christelijke kinderliedjes

gezongen en regelmatig gaan de kinderen ook aan de slag met

knutselwerkjes."

Er worden bijbelverhalen behandeld, christelijke kinderliedjes gezongen en regelmatig gaan de kinderen ook aan de slag met knutselwerkjes. Als u meer wilt weten over onze kinderkerk, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

Midden- en bovenbouw hebben deze eigen kinderkerkdienst tijdens de zondagochtenddienst. In de kinderkerk komen diverse onderdelen aan bod, zoals objectlessen, kinderpreek, drama, verhaal, bijbeltekst en natuurlijk de One80 Kids Quiz! Voor diverse onderdelen zijn punten te verdienen, die de kinderen eens in de 7 weken kunnen omruilen voor leuke cadeaus.

Omdat de ONE80KIDS diensten tijdens de zondagen 22 maart t/m 1 juli niet doorgingen en misschien nog wel vaker, konden de kinderen thuis met het Bijbel Basics materiaal aan de slag. Druk op deze link of rechtsboven in het menu op 'One80 Kids Online' voor de gestreamde afleveringen van One80 Kids Online. Vooralsnog gaan tijfdens de tweede periode, vanaf eind september de fysieke One80Kids diensten gewoon door. Het lesmateriaal wordt in zijn geheel naar de ouders gestuurd, zodat wanneer de kinderen niet naar de kinderdienst kunnen komen, ze toch thuis kunnen meedoen. Zo hoeven ze niets te missen!

Planning One80Kids 2020

SAMEN BOUWEN AAN EEN EEUWIGE TOEKOMST!